Αρχική Σελίδα / Ανακοινώσεις / Τρέχουσες
Print this page
Τρέχουσες

14/02/2019
Συνάντηση Προέδρου και Γραμματέα Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών με ΕΤΑΠ Λάρνακας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ
-------------------------------------------
Οι Πρόεδρος και Γραμματέας του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών (κ.κ. Κώστας Τίγγης και Χριστόφορος Παντελή) είχαν συνάντηση (7/2/2019) με την λειτουργό
της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας κα Νανά Ασμένη Παύλου και συζήτησαν την μέχρι σήμερα πορεία Ανάπτυξης της κοινότητας Περβολιών καθώς και τα έργα που εκτελούντε ή και θα εκτελεσθούν για την περαιτέρω πορεία αναβάθμισης του τουριστικού προίόντος της περιοχής Περβολιών.

Τονίστηκε η σημασία εκτέλεσης έργων στην περιοχή Περβολιών, όπως η κατασκευή κυματοθραυστών αλλά και το αίτημα της κοινότητας για συνέχιση κατασκευής των υπολοίπων.

Η ολοκλήρωση της Α' φάσης του παραλαιακού πεζοδρόμου και ποδηλατοδρόμου (άρδευση και φύτευση) αλλά και η έναρξη της κατασκευής της Β' φάσης του παραλιακού πεζοδρόμου .

Το έργο εγκατάστασης φωτιστικών συστημάτων στην Α' φάση του παραλιακού πεζόδρομου τονίστηκε ιδιαίτερα καθώς έδωσε άλλες διαστάσεις προσέλκυσης κόσμου στο έργο αυτό, όπως και η τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής σε αυτό.

Η κοινότητα Περβολιών προχωρά στην εγκατάσταση πλήρους εξοπλισμού και θεατρικών συστημάτων στο Κoινοτικό της Θέατρο (ολοκληρώνεται η εργασία τέλος Απριλίου) και επίσης αρχίζει η κατασκευή αποχωρητηρίων πλησίον της υπαίθριας εξέδρας εκδηλώσεων.

Φέτος προγραματίζεται η έναρξη εργασιών κατασκευής πάρκου πλησίον του ξενοδοχείου e-hotel (αναμένεται η άδεια οικοδομής).

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Γραμματέας του Κοινοτικού Συμβουλίου Περβολιών εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίηση τους για την συνεργασία με την ΕΤΑΠ Λάρνακας (Πρόεδρο, Δ.Σ και Λειτουργό).

Η προσθήκη ενημερωτικής πινακίδας στον Πύργο της Ρήγαινας, η καθαριότητα του Αρχαίου Μνημείου του Πύργου της Ρήγαινας απο το τμήμα Αρχαιοτήτων, η τοποθέτηση αναμνηστικής πινακίδας για φωτογράφηση επισκεπτών στη περιοχή του Φάρου, το φύτευμα φοινικόδεντρων σε όλο το μήκος της παραλίας του ΦΑΡΟΥ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ στα Περβόλια καθώς και η εγκατάσταση οργάνων εκγύμνασης πάνω στον παραλιακό πεζόδορομο, αποτελούν έργα συνεργασίας Κοινότητας Περβολιών και ΕΤΑΠ Λάρνακας.

Η λειτουργός της ΕΤΑΠ, μέσα απο την πολύ χρήσιμη που διεξήχθη συζήτηση ανέλαβε να προωθήσει αιτήματα της Κοινότητας Περβολιών για επίλυση και κυρίως το σοβαρό θέμα κατασκευής των υπόλοιπων κυματοθραυστών αλλά και της έναρξης της Β' φάσης του παραλιακού πεζοδρόμου και χωρων στάθμευσης.

Πιό κάτω ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος από το άρθρο της ιστοσελίδας skalatimes: 

https://www.skalatimes.com/2019/02/11/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%B9/?fbclid=IwAR3Asz12GLFyumcQ7ZAJoH7GpAQ0axkOTWW4l5CQaJzV7qV4gVSnvDiOzGk

Χάρτες
Πολυμέσα
Εκδηλώσεις
 
Βίντεο
Εικονική Περιήγηση
Φωτογραφικό Άλμπουμ
Designed & Developed by NETinfo Plc